Studio Loet woonkamer

Studio Loet

In het hart van Schagen bieden wij Studio Loet aan voor verhuur. Lees hieronder meer, en boek direct!

Boek via Booking.com Lees verder

Studio Loet is een aangename, lichte ruimte met een PVC vloer die voorzien is van vloerverwarming. Er is een ruime aparte badkamer en een afzonderlijk toilet, beide ook voorzien van vloerverwarming. De badkamer heeft een buitendeur, maar deze is vergrendeld. Er is echter een noodkastje aanwezig met de sleutel. In geval van een noodsituatie kan het glas van het kastje worden gebroken om de deur te openen.

De studio is in feite verdeeld in drie secties. Bij binnenkomst bevind je je meteen in de keuken, met een kleine eethoek bij het raam. De keuken is uitgerust met een Smeg koelkast met vriesvak, een elektrische kookplaat voor twee pannen en een combimagnetron. Aan de andere kant van de keuken staat een comfortabele bank tegenover een smart-tv met streamingdiensten zoals Netflix, en daarnaast is het slaapgedeelte met een ruim tweepersoonsbed voorzien van twee aparte dekbedden en voldoende ruimte voor kleding (zowel om op te hangen als om neer te leggen). Ondanks de centrale ligging nabij het uitgaansgebied is er geen sprake van geluidsoverlast.

Informatie over de buurt

Schagen, met een bevolking van 20.000 inwoners, heeft een duidelijke kern rondom de Grote Kerk, waar zich relatief veel cafés en restaurants bevinden. Studio Loet bevindt zich op slechts 100 meter afstand van deze kerk. De stad wordt omgeven door bollenvelden en biedt prachtige fietsroutes en schitterende stranden, zoals Callantsoog, Petten en Sint Maarten. Schagen heeft ook een oude kern, wat resulteert in verschillende georganiseerde stadswandelingen.

Bovendien beschikt Schagen over diverse recreatieve voorzieningen, zoals een bowlingbaan, een grote bioscoop en een recreatiecentrum met activiteiten zoals karten, lasergamen en Jumpcity. Elke donderdag vindt er een markt plaats, en er zijn meerdere kleine musea, waaronder Vreeburg met zijn collectie rijtuigen en een automuseum. Daarnaast heeft Schagen een vernieuwd overdekt winkelcentrum.

Gedurende het hele jaar organiseert Schagen tal van evenementen, waaronder hoogtepunten als het driedaagse festival Popweekend in augustus, het voorjaarsevenement Paasvee, en in juli en augustus de Westfriese markt met klederdracht en optochten. Elke zondagmiddag in de zomer is er muziek te vinden in de Muziektuin, gelegen tegenover Studio Loet.